fredag 26 april 2013

En helg i Göteborg

Två veckor sedan var i  Göteborg tillsammans med ett gäng gymnaster,ledare och hejaklack då en stor riksmästerskapstävling ägde rum.
Gymnasterna och ledarna bodde på Katrinelunds Gymnasiet och de flesta av medföljande föräldrar och hejaklack på Hotel Vasa, ett familjeägt hotel med centralt läge i Göteborg.
Första kvällen besökte vi Restaurang Lilla London, mycket trevlig restaurang på Avenyn.
Andra kvällen hade jag förbokat bord på Restaurang Räkan som har ett spännande koncept .Man styr radiostyrda båtarna som är lastade med räkor mot bordet.

Vi " pinsamma föräldrar " hade en uppgift. Vi skulle lära oss den otroligt långa och svåra heja ramsan. Under fredagkvällen gjorde vi många tappra försök och efter mycket skratt och skoj, gav vi upp,  kortade ner texten och gjorde vår egen version av ramsan. Undrar om det var föräldrana eller ungdomarna som var mest nervösa på tävlingen. Vi genomförde vår viktiga uppgift galant, tyckte vi själva iallafall. Tjejerna gjorde bra ifrån sig på tävlingen, 4:e plats på fristående av 61 tävlande lag !! Totalt hamnade de dock på 30:e plats, bra jobbat !






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...