fredag 11 februari 2011

Premiär för Roslags Praliner!

Vilken spännande vecka det har varit!

Veckan började med ett möte med en skeppare till en taxibåt.Träffen kommer förmodligen resultera bla. till ett nytt upplägg i skärgården i sommar.
Mitt projektarbete för "det prisbelönade museét" är i sitt andra fas, där vi nu går ut med en testkampanj till föreningar,företag och researrangörer.

I tisdags tackade jag JA till en lärarvikariat på gymnasiet, på turismutbildning. Jobbet börjar efter sportlovet och håller på resten av vårterminen,två dagar i veckan.

Dessutom har vi kommit framåt några steg med vårt cykelprojekt.Nu finns det hopp att vi har en cykelkarta i Roslagen inom en mycket snar framtid.
Höjdpunkten för veckan var idag! Då var det var premiär för Roslags Praliner -ett samarbete mellan En Liten Smula och ResGladh-.Bjudningen hade vi i Sundsta där det bjöds Nobeltårta,kaffe och provsmak av dessa gudomliga praliner.Varje pralin har anknytning till orter ,platser eller personer i Roslagen.Roslagen paketerat i en pralin ask och ResGladh arrangerar en PralinTur genom hela Roslagen eller en kortare "SmakTur". Vädergudarna var tyvärr inte med oss idag:(( Det var snökaos,bussarna var inställda,vägarna igenomsnöade med enorma snödrivor.
De inbjudna gästerna som inte kunde ta sig till landet idag kommer att få en andra chans och då hoppas vi att vintern har äntligen lämnat plats till våren.


Nobeltårta Av En Liten Smula
Roslags Praliner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...