tisdag 2 augusti 2011

Härlig Roslagsmiljö

Vilken underbar sommar så här långt!
Jag trivs så bra att jobba i dessa underbara miljöer.Ena dagen i en lantlig herrgårdsmiljö, andra dagen ute i skärgården med glada turister, ibland hemma vid svalkande pool. Som konsult har jag fördelen att byta miljö och variera mitt arbete med mängder av olika arbetsuppgifter.
Efter vårterminens lärararbete inom turismen blev skolmiljön ombytt till Museum,Skebobruks prisbelönta arbetslivsmuseum.Där startades säsongen med dagliga arrangemang för att locka flera barn och ungdomar att besöka museét, som ligger nedanför den tjusiga Skebo Herrgården.
Andra fina Herrgård, Bergby Gård ,har varit väl besökt av både semesterfirande familjer och danssugna utländska gäster. Herräng Dance Camp i Herräng,är den största internationella evenemanget i Roslagen och ligger bara en stenkast ifrån Bergby Gård.
Den ena dagen är inte lik den andra i en stor anläggning som Bergby Gård. Allt från frukostservering och incheckning till stora bröllopsfester och semesterfirande camping gäster.
Jag har full förståelse för alla dem som vill fira sin semester i denna härliga del av Sverige. Här trivs man även när man jobbar:)

Trästa bron över Väddöviken


Herrgård på Bergby Gård Hotell & Konferens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...