fredag 1 juni 2012

Cykelsäsongen är här !

Snart kommer den nya upplagan av de efterlängtade cykelkartorna. Kartan ges ut av Bike & Hike i samarbete med Destination Roslagen. Att kartan är efterlängtat upptäckte vi även på Vildmarksmässsan där vi fick en fin respons av både besökarna och arrangörerna ( nominerad till Årets Outdoorprodukt ).
Under våren har vi haft någa tidningsintervjuer, Norrtälje Tidning skrev om den nya mobilappen, tidningen Roslagen Runt om vår nya förening och tidningen Stockholms regionen om utvecklingen av ett projekt som ledde till bildande av en förening samt trenden om en aktiv semester. Bike & Hike har  haft en uppstartsfas som har tagit mycket av vår tid, men det har varit så kul att bygga upp detta tillsammans med mina underbara "kollegor" i föreningen. Nya medlemmar har också kommit in och jag hoppas att flera vill vara med och utveckla cykel-och vandringsturismen i Roslagen med oss och ha kul ! Jag tycker att vår nya logotype för föreningen förmedlar det roliga arbete och glädjen i Bike & Hike.

Om det tack vare vår nya förening Bike & Hike, Vildmarksmässan eller bara en allmänn intresse och trend, men vi har märkt att förfrågningar & bokningar av cykelpaket och vandringsupplevelser har ökat. I en sådan aktivitet har vädret så klart en stor betydelse. På Valborgsmässoafton hade vi några riktigt fina dagar. Då bokade några tjejer cykeltur i Norrtälje, det var spontant när det fina vädret höll sig över den helgen. Det populäräste cykelpaketet är 3 dagars skärgårdstur och det längsta cykelpaket som hittills bokats till den här sommaren, är 6 dagar i Roslagen och 2 dagar på Åland.
En av våra trevliga träffar med Bike & Hike Roslagen

Cyklarna klara för en åktur på Valborgsmässoafton



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...