fredag 31 augusti 2012

Efterlysning av vinteraktiviteter

Nu gott folk... nu är det efterlysning av attraktiva, nya, spännande vinteraktiviteter till turister som ska besöka vårt vackra huvustad Stockholm med omnejd under vinterhalvåret. Vad skulle du vilja rekommendera att göra i Stockholm på vintern ? Vad finns det för aktiviteter som skulle locka dig och dina vänner att besöka Stockholm under vinterhalvåret?
Att gå ut och ta en promenad och mata fåglar kan ju inte vara den enda utomhusaktiviteten som vi kan erbjuda eller hur ?
Att mata fåglar i parken på är en populär vinteraktivitet bland både barn och vuxna, men kanske inte så lockande vinteraktivitet i resekatalogen. Bilden är från Norrtälje .
Vi vill ju gärna ha turister i Stockholmsområdet året runt och då måste vi ha något att erbjuda till dem.
Till kommande vintern ska jag sätta ihop vinterpaket till resesäljarna i utlandet och behöver nya fräscha idéer. Kanske just du sitter med lysande idéer och unika besökspaket som skulle vara intressant i deras resekatalog. I så fall tycker jag att du ska kontakta mig  :) info@resgladh.com
Jag ser framemot många bra förslag !

2 kommentarer:

  1. Vad sägs om Vintermarathon? Eller Tömilen? Eller vandring på Roslagsleden, som ju börjar i Danderyd? /Anette

    SvaraRadera
  2. Tack Anette för dina förslag till dessa hurtiga aktiviteter!Vandring på Roslagsleden måste jag absolut lägga in som förslag, både som vinter-och sommaraktivitet.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...