lördag 12 januari 2013

Vakantiebeurs- resmässa i Holland

Nu har vi kommit hem från Holland där jag var tillsammans med Sofia Händel för att representera Bike & Hike Roslagen på resmässan Vakantiebeurs i Utrecht. Första dagen var vi på en heldags seminarium som Visit Sweden hade anordnat på Hotell Van Der Valk Breukelen där vi även bodde.Hotellbyggnaden var Kina inspirerat och ligger mellan motorvägen och tågbanan ,lika långt från både Amsterdam och Utrecht.
Vi var på mässan under bransch dagarna och knöt nya kontakter, marknadsförde cykel-och vandringsturer till den holländska marknaden. Strategiskt arbete som vi hoppas att ge resultat på sikt, inom 1-2 år.
Hotel Van Der Valk Breukelen


Entré till Vakantiebeurs
Sofia Händel på mässan


Hannele Gladh på mässan
Mingel i svenska montern


Efter första mässdagen hängde vi med några turistföretagare från Dalarna till en Pub i Utrecht, Belgisk öl Café, för att äta middag. Det var ett av de häftigaste pubarna jag har varit på! Byggnaden är en gammal kyrka, högt i taket och orgeln på sin ursprungliga plats. Mycket trevlig personal och även maten var toppen. har du någon gång vägarna förbi Utrecht, missa för Guds skull inte Café Olivier!

Café Olivier i Utrecht
Typiskt Holländskt....Pommes och getost sallad.




  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...