tisdag 13 mars 2012

Vildmarksmässan

Cykla i Roslagen karta , guide och färdiga cykelpaket blev nominerad till Årets Outdoorprodukt på Vildmarksmässan! Det var så kul , nästan som vi skulle ha blivit nominerade till Gulbagge. Det är väl mässans motsvarighet  till Guldbagge !? :))
Efter att ha lagt så mycket arbete till att ta fram cykelpaket, karta och mobilappen känns det extra roligt att det har uppmärksammats. Det blev inte vi som vann, men vi känner oss som vinnare ändå.
Vildmarksmässan var helt rätt forum för oss.Vilken respons ,besökarna var genuint intresserade och vi sålde cykelguide + kartpaket som aldrig förr. Även intresset att vara med i föreningen Bike & Hike Roslagen märktes under mässan, vilket glädjer oss. Det var sent på torsdag kväll , när mässan redan hade kommit igång, publiserade vi föreningens nya hemsida www.bikeandhikeroslagen.com , så nu har Bike & Hike både Facebooksida och hemsida. Till sommaren kommer nya cykelkartor och till hösten ny guide. Vi jobbar på att kamma hem vinsten på nästa års Vildmarksmässa ! :)

Roslagens mässmonter AG:130


Bike & Hike Roslagen profilskjorta

Cykelkarta och färdiga cykelpaket nominerad till Årets Outdoorprodukt

ResGladh presenterar Bike & Hike Roslagen

De nominerade produkterna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...