fredag 1 oktober 2010

Cross Border Seminarie

Sammanfattning av den här veckan är nätverkande och samarbete!

Veckan började med projektgruppsmöte på Åland med Scandinavian Islands kollegorna från Stockholm, Åland och Åbo. I en underbar, lugn miljö i Godby, där vi bodde i stora härliga timmerstugor och hade möte i deras storstuga vid havet.

Dagen efter flyttade vi till Geta, på fasta Ålands norra spets.Med magnifik utsikt över havet ligger Havsvidden med sina lyxiga,fristående villor och restaurang, byggda på klipporna med storslagen miljö,som gjort för romantik och avkoppling.

I denna underbara miljö och friska vindar från havet hade vi Cross Border Seminariet där turistorganisationer från respektive region var bjudna för nätverkande. Det var många intensiva timmar, där många nya och gamla kontakter knöts mellan företagarna före och efter en suverän tre rätters middag.Eftersom jag, med mina kollegor från Stockholm, åkte väldigt tidigt på morgonen från Havsvidden kunde vi inte njuta av frukosten på Hotellet, vilket var lite synd, men sjöfrukosten på färjan till Kapellskär i tidiga morgontimmarna var fröjd även det.

Slutet av veckan har också fortsatt med olika nätverks sammanhang. Quadruple möte, som även det är EU-projekt samt diverse företags träffar där flera företag från området har varit samlade. Dagens tre rätters företagslunch,var en härlig avslutning för nätverkandet för den här veckan.

I helgen ägnar jag mig åt ensamt arbete med min nya hemsida som jag vill publicera så fort som möjligt.Självklart blir det umgänge med barnen och träning också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...