måndag 18 oktober 2010

ELD i Skärgården

Det numera traditionella "ELD över hav och land" evenemanget firades på bland kobbar och skär på flera platser i Stockholms skärgård i helgen.

ELD i höstmörkret firas på olika sätt i olika ställen. Det är något speciellt med kombinationen av eld och höstmörker. Dessutom finner man ett lugn i skärgården som man inte kommer åt under sommaren.

Jag firade ELD helgen tillsammans med mina kollegor från Öppen Skärgård/Scandinavian Islands. Vi kombinerade helgen med konferens och ELD firande på ön Utö, i Stockholms skärgårds yttersta havsband.


 Vi skymningen tändes eldarna på Utö medans den värmande drycken som serverades utanför Seglarbaren,spred sig i kroppen. Efter mingel och välkomst tal var det dags att fatta en fackla och ta plats i fackeltåget mot Utö Värdshus för att beskåda en magisk eldshow. Kvällen avslutades med specialkomponerad trerättersmiddag i den fulsatta restaurangen på Utö Värdshus följt av uppiggande ,tre kilometer långa promenad tillbaka till den mysiga Gula Villan där vi bodde under helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...