söndag 22 januari 2012

Sommar året om

Januri mörkret utanför fönstret, men det märks tydligt att vi på väg mot ljusare tider.
I mitt jobb är det sommar året om ! När sommarsäsongen började glida mot till slut började mina aktivitetsplanering till nästa sommar.Och när vintermörkret är som värst droppar förfrågningar och bokningarna tätare in i mailboxen för kommande sommarsäsong . Amerikanska gäster har sedan slutet av förra sommaren kommit med bokningar till sommaren 2012. Förra årets gäster har rekommenderat utflykter som de själva gjorde förra sommaren och nu finns droppar in flera förfrågningar till precis likadana resepaket. Det känns så himla kul ! Det bästa marknadsföring som man kan få ...från mun till mun IRL- sociala medier i all ära men -).. , jipiii !:)
Populärt bland amerikanska turister att åka med en privat båttur i Stockholms skärgård.

En vacker höstdag i Skärgården

Gudomlig 3-rätters lunch på Grinda Värdshus

Duktiga Stockholms guide, Lena Karmann
Vi Norborna då !? Planeringarna inför sommaren och även till hösten har satts i gång. Det känns  trendigt att göra en kortare semester i slutet av sommaren, närmare hösten. De mest efterfrågade platserna i min verksamhet är Kroatien. Ett av de länderna som finns presenterad även på hemsidan ,utöver Norden,   http://www.resgladh.com/.Det är nya sällskap som via sina vänner har fått höra om den underbara, genuina ön Drvenik Veli och fått tips jag arrangerar resor dit. En ö utanför turistströmmen med härlig energi, en plats för avkoppling.Bilgalleria för Croatia-Drvenik Veli
Men förfrågningar angånde semesterfirande på hemmaplan i sommar har inte satts igång ännu. Det brukar ju dröja fram till vårkanten innan de kommer igång. Men jag hoppas att flera ska upptäcka den underbara naturen runt husknuten med enormt utbud av aktiviteter.
Sagoligt vackert! Trapporna ner från Ateljé Tramontana på ön Drvenik Veli-Kroatien

Apartament nedanför Ateljé Tramontana

Ön Drevnik Veli upptäcks bäst genom att promenera eller vanda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...