söndag 29 januari 2012

Bike & Hike Roslagen

Vi har satt cykelhjulen i rulling inför sommarsäsongen! Förra årets projektarbete med "cykelgruppen" och i samarbete med EU-projektet Quadruple Helix gav oss försmak och inspiration till att fortsätta utveckla cykelturismen i Roslagen. Ni minns väl att vi producerade en  cykelkarta och cykelguide med färdiga förslag till cykelpaket till förra sommaren!?
Detaljerad vägbeskrivning till cykeletapper finns i den här fina cykelguiden

Här visas den nya cykelkartan till kollegorna i Estland

I slutet av förra året bestämde vi att bilda en ekonomisk förenig och fortsätta utvecklingen av cykelvägar och nya paket men även vandring. I Roslagen finns en lång och fin vandringsled, Roslagsleden , vilket vi bör uttnyttja mer än vad vi gör idag.
Ansökan till Bolagsverket skickades iväg i början av Januari, men häromdagen fick vi meddelande att ansökan måste kompletteras med några punkter. Nu återstår en väntan av det skriftliga godkännandet, men under tiden pågår planering för marknadsaktiviteter och annonsförsäljning för cykelkartan har satts igång. Vill du hålla dig uppdaterad om föreningens arbete, cykla o vandra i Roslagen finns det en ny Facebook sida Bike-Hike-Roslagen välkommen att GILLA !
Cykla nära naturen på mindre trafikerade vägar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...