torsdag 25 oktober 2012

Stället i Norrtälje

Igår fyllde jag år och blev uppvaktad av familjen. Att äta gott och gärna på en restaurang var det enda önskemålet att fira dagen. Det fanns en timmes lucka mellan 15-16 då hela den hemmavarande familjen hade tid och då fick det bli en "mittimellan lunch-middag".
Grattis på födelsedagen!
 
För logistikens skull valde vi centrala Norrtälje och Restaurang Stället. Där hade jag inte ätit på väldigt länge. Det var tomt på restaurangen. Lunchbuffén med salladsbord hade precis dykats av när vi kom. A la Carte menyn var välsorterat med många roliga namn på maträtter. Vad sägs om " Wok on the wild side, Only the pizza man knows eller Do wok a do"
Själv tog jag "Song of Thailand " Thailändsk kycklingwok ,vilket var helt okej, men det krävs nog en thailändare för att göra en perfekt thailänsdk maträtt. Dottern tog en barnpizza och den var lika stor som en vuxen pizza på pizzerian.Maten var trevligt upplagt på olika typ av tallrikar beronde på maträtt. Inredningen på restaurangen är Italien inspirerad.Sittplatser finns både inne och ute, fast det måste nog bli betydligt varmare igen innan man kan sitta på uteservering. 

 
Restaurang Stället


"Song of Thailand"
 
"The slammin salmon "




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...