måndag 5 juli 2010

Cykelpaket i Roslagen

Sedan årsskiftet har jag paketerat Roslagen ! Många olika besökspaket för att passa för som många olika målgrupper som möjligt.

Herrgårdsweekend, SPA helg,mysiga Pensionatboende, skärgårdskryssningar, sälsafari, matturer, konstturer mm. mm. Det mest efterfrågade har dock varit cykelpaket i Roslagen!

Vilken tur att några aktörer i Roslagen har gått samman och sökt UrOss- EU bidrag för att utveckla cykelturismen i just Roslagen.Det känns toppen att kunna vara en av de första och nästan enda återförsäljare åt dessa och dessutom har två kunder som vill cykla genom hela Roslagen.Då kommer samarbetet mellan dessa aktörer och cykeletapperna att provas i sommar. Nu gäller det att ta fram cykelkartor,beskrivningar och sevärdheter längs vägarna.

Det kommer att bli spännande att följa de kunderna som i sommar kommer att cykla genom hela Roslagen och jag hoppas på att flera vill cykla hela eller åtminstone del av etapperna som ligger på ca.2,5-3 mil/etapp.

De nya etapparna har jag kopplat ihop med med de befintliga och det innehåller alltså sträckan Vaxholm (dock med skärgårdsfärja)-Österåker-Bergshamra-Kapellskär-Norrtälje-Söderbykarl-Grisslehamn-Östhammar-Öregrund-Gräsö-Singö-Björkö-Arholma.

God Cykeltur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...