måndag 19 juli 2010

Sommarlov

Vilken värme, vilken sommar!! Underbart!

Det underbara vädret gör ju att barnen-ungdomarna trivs väldigt bra hemma vid poolen och det blir inte så mycket tjat att göra någonting. Badandet i poolen och umgänge med kompisar har räckt långt i sommar.

Josefina var på dansläger efter midsommar i 4 dagar. I början av Juli var Tony i Avesta hos farmor och farfar med Josefina och Jens.Då passade jag på att åka till min väninna i Harg

Jesper jobbade 4 veckor i äldreboendet och Jonathan har jobbat inom hemtjänst i sommar. Jag tycker att det är en mycket bra erfarenhet att jobba med service och vård. Dessutom att de umgås med den äldre generationen är givande eftersom de inte har möjlighet att umgås med egna äldre släktingar så ofta.

Tyvärr ligger Jonathan bara på reservplats till resekonsult utbildningen och chansen är nog inte så stor att han kommer in. Det är få som tackar nej till sina platser. Vi fortsätter dock att hålla tummarna!

Det är nästan en månad kvar av sommarlovet, men i sommar blir det inga längre utflykter eller resor med familjen. Det som är planerat är resa till Leksand och besök på Leksands Sommarland och Josefina har ju truppgymnastik läger i Lidingö i augusti. Vi anda får nog göra små utflykter i hemma trakten.

Sommaren är kort och vi njuter av solen! Bästa investering i familjen, egen pool sedan förra sommaren !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...