torsdag 1 maj 2014

ResGladh webshop lansering

I februari sparkade vi igång projektet - Webshop för lokala produkter från Roslagen tillsammans med Carlbergs Gårdsbutik och Malva Krukmakeri i Roslagen. 
Projektet har pågått paralellt med allt annat arbete under de senaste 2½ månaderna och jag har inte skrivit så mycket om det pågånde arbetet. 
Det har varit en  delaktivitet som Leader Uross har stöttat och som ska gynna många småföretagare/producenter/hantverkare på landsbygden. Projektet har varit ett startskott till en plattform för webbshop som nu ska stå på egna ben och utvecklas.


Roslagsbutiken ™ är resultatet av projektet och har syftet att inspirera, underlätta reseplanering samt upptäcka lokala produkter från Roslagen.Sortimentet kommer att utökas varefter och vårt mål är att kunna erbjuda en stor variation av unika produkter med lokal anknytning.
Webshopen kommer även att erbjuda reseprodukter anpassade till resor och aktiviteter i Skandinaviska Skärgårdsregionen.

Jag vill framföra ett stort tack speciellt till Intriket Designz för ett utomordentligt bra arbete med att skapa plattformen till webbshopen och självklart för Uross som trodde på idén och har stöttat projektet !  

Vårt mål är att öka sortimentet i Roslagsbutiken ™ Har du produkter som skulle passa in i vårt sortiment är Du välkommen att höra av dig !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...