fredag 15 juni 2012

Freija våravslutning

Äntligen dax för den årliga våravslutningen med Freija!
Så roligt vi har haft under de dagarna som vi har förberett för festen När vi på styrelsen övade vårt kommande shownummer gjorde vi det i trädgården, i ett villa område i Kvisthamra. Plötsligt hörde vi ekande , spontana applåder av grannen... hahaa, de gillade nog vår egen text till låten " En tuff brud i lyxförpackning...." eller var det våra "moves"
Våravslutningen hölls på Tolvmansgården i Liesta by strax utanför Rimbo.Vi fick veta att namnet Tolvmansgården kommer av att hemmanet beboddes av en tolvman, som kan motsvaras av en nämndeman.Gården är flyttad till nuvarande plats i mitten av 1800-talet men omnämns första gången redan 1384.
Adamsbergs Catering stod för den goda sommarbuffén och skönsjungande ungdomarna Elina och Niklas för sång och musik. Sedan var det dax för shownumret som framfördes av styrelsen.Klädda i gula Freija- skjortor, nätstrumpor, svarta klackskor och hattar framförde vi den egna versionen av låten "En tuff brud i lyxförpackning...." ... " En Freija, i gult fodral " !
Det var en succé... vi fick framföra den två gånger ! Refrängen satt sig bra hos Freijorna och de kunde sjunga med i andra omgången. " den här måste vi sjunga vid varje Freija träff"  tyckte några av Freijorna " Jag håller med... det måste vi nog införa ! :)
En trevlig kväll med ca. 50 härliga företagarkvinnor och många glada skratt !


Elina & Niklas


" En Freija, i gult fodral"


Många Freijor i Tolvmansgården


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...