tisdag 12 juni 2012

Studentfest och skolavslutningar

Veckorna i maj och början av juni är alltid lika fullspäckade med aktiviteter. Det här året var inte något undantag, tvärtom. Vi har haft familjens andra studentfest. Jesper, som har gått i Rodengymnasiets Tekniklinje med IT inriktning sprang ut från skolan i fredags.Underbar,solig dag ,en av de få soliga dagarna under den senaste tiden.Till hösten blir det högskola och civilingenjör utbildning.Än så länge vet vi inte vilken skola det blir, men det troliga är att det kommer att vara långt ifrån Norrtälje. Även den äldsta sonen, Jonathan,ska börja plugga i höst efter två år i arbetslivet. Han har kommit in på TEC i Norrtälje ,samma skola som han kom in för två år sedan ,men den här gången en reseledare/guide/researrangör utbildning istället för resekonsult.
Även Josefina och Jens har haft skolavslutning i veckan, men båda fortsätter i samma skola till hösten så det blir inga större förändringar.
Underbart att barnen har både möjlighet och vilja att läsa vidare trots att de redan har pluggat många år. Fast nu är det sommarlov för de minsta och arbete för de äldsta! Hoppas att vi kan få ihop i alla fall till en liten familje utflykt tillsammans i sommar!

Mina underbara barn ♥♥♥♥

Fin studenttårta från Flygfyren i Norrtälje



Glada och förväntanfulla studenter på väg från gymnasiet för sista gången


Blivande student ... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...