måndag 17 oktober 2011

Spännande Malmö !

I helgen var jag reseledare till ett gäng trupp gymnaster från GK- Norrtälje med sina tränare och en liten hejarklack. Det var några mycket spännande dagar i Malmö. Det var inte bara truppgymnastiktävlingen som var spännande utan hela atmosfären.
När vi anlände till Malmö flygplats blev jag glatt överraskad att Flygbussarna hade ordnat en egen buss till vår grupp. Där står en mycket trevlig chaufför och viftar med en namnskylt och kör oss till både gymnastikhallen och även till två olika hotell i stan. Vilken service ! Utanför vårt hotell stod en hel parkering fullt av polisbilar, stora pansarbilar  och mindre paketbilar. Inte nog med det...200 poliser !!! bodde i samma hotell som vi. De var ditkallade från hela landet för demonstrationen som skulle äga rum på lördagen. Samma dag skulle det spelas fotboll på Malmö fotbollsstadion och då krävs extra resurser. 

Polisbilarna utanför hotellet
 
Mot Kallbadets restaurang
 
Turning Torso Tower

Vi hade tid över att se oss omkring i Malmö som bjöd på solig och varm höstdag. Det blev en lång promenad mot Västra hamnen och Turning Torso Tower för att hålla oss borta från spärrade gatorna i centrala Malmö. Det var mycket folk och ljuvligt att promenera vid havet. Kallbadets restaurang lockade med sin uteservering, dock valde vi att sitta inomhus.Fiskmåsarnas skrik överröstade polishelikopterns surr och bilarnas sirener.
Efter ett par händelserika och spännande dagar var det dax att lämna Malmö. Vår vänliga chaufför Lennart ,kom och hämtade oss från sporthallen med abonnerad flygbuss som var till och med skyltat med ResGladh.Vilken VIP service !
Det blev ingen finalplats för våra gymnaster men nog med spänning hade vi för helgen. På återseende Malmö !
Flyggbussen i Malmö


Flyget tillbaka mot Stockholm



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...