tisdag 26 mars 2013

Årsmöte på Marholmen

Förra veckan hade vi på Bike & Hike Roslagen ek. förening vårt årsmöte. Platsen som vi valde för mötet var Marholmen.Konferens anläggning som ligger i skön skärgårdsmiljö och har en trevlig Restaurang. Anläggningen har en spännande historia. Början av 1900 talet har köpte grosshandlaren Nils Berg ön, lät bygga privata sommarhus  följt av donation till LO som upprättade ett vilohem för utarbetade kvinnor.
Idag drivs Marholmen av Lyrans Konferens och riktar sig mot både konferensgäster och privata resenärer.
Dagen bjöd på strålande solsken och platsen kom verkligen till sin rätta. Efter mötet hade vi bokat lunchbuffé, men trots en liten missuppfattning om tiden som åtgärdades snabbt och vänligt, var totalupplevelsen mycket positiv för oss alla.
För mig personligen var det inte så länge sedan jag besökte Marholmen senast, det var i samband SPA invigning och jag kommer gärna till Marholmen nästa gång för avslappning.

Jag hoppas på ett bra samarbete med Marholmen som ligger längs en av cykelturerna. Platsen skulle passa bra för både våra cykelpaket, lunchstopp eller som ett SPA paket erbjudande.Vi hoppas också att ni så småningom hittar Bike & Hike cykelguide i Marholmens tjusiga lilla butik.

Små landsvägar leder till fina platser som den här vägen till Marholmen

Bike & Hike Årsmöte på Marholmen

Lunchbuffé på Marholmen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...