söndag 7 december 2014

Energi och inspiration på Klara K dagen

Klara-K är ett nätverk som brinner för att lyfta upp kvinnor. Årets tema på deras julevent var " Kvinnor som brinner" med många inspirerande föreläsningar.Min favorit , den bästa och mest inspirerande föreläsaren, var Alexandra Pascalidou - en sån energi med medryckande föreläsning ! Magmusklerna och käket  hade träningsvärk dagen efter av skratt attackerna.
Andra föreläsare som var med under dagen var Odd Molly grundaren Karin Jimfelt Ghata och Martina Bonnier-chefredaktör för Damernas Värld som visade modets historia och utveckling samt ALLA vinnare av Guldknappen under åren. Det var inte så inspirerande.Långtråkigt att se varje år, inte årtal och varje vinnare, flera v dessa har jag aldrig hört talas om.
Grundaren för Hasbeens skor, Emy Blixt kom på scenen med sina egna, trasiga Hasbeens, kanske inre så bra reklam för de dyra skor med högkvalité.Tuffa advokaten Elisabeth Massi Fritz som kämpar mot hedersmord- vilken kvinna som kämpar mot rättvisa. Hon och hennes kollegor företräder endast brottsoffret i brottmål.
Amelia Adamo korades till årets Klara K förebild efter en nominering och röstning av 2500 medlemmar.

Freijor från Roslagen på Klara K dagen
Inspirerande Alexandra Pascalidou


Amelia Adamo - Klara K förebild

Advokaten Elisabeth Massi Fritz

Odd Molly grundaren och Damernas Värld´s chefredaktör

Emy Blixt -grundaren av skomärket Hasbeens


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...