söndag 20 juni 2010

LOVE 2010

De senaste två veckorna har jag jobbat mycket i Stockholm.Vi har har haft en skärgårdsmiljö på Skeppsholmen under LOVE 2010 festivalen.Underbar miljö och händelserik vecka med varierande väder.Vi började på Nationaldagen som var en solig och varm sommardag och mycket folk i rörelse som strosade runt i stan eller tog en pick-nick.

Ostindienfararen Götheborg anlände till Skeppsholmen på måndag den 14/6 .Vilket fartyg... en riktig pärla!På tordag blev jag och en tjej från Stockholm Visitors Board intervjuad av SISU Radio gällande Stockholm, kärlek och skärgård.

Veckan slutade kungligt ! De kungliga åkte till Skeppsholmen för att äta middag och vinkade från SL bussarna och bilarna när de passerade oss som stod längs vägen på Skeppsholmen. Vi som jobbade hade också en gemensam middag på Sjökrogen samma kväll.

Festivalen slutade med det kungliga brölloppet mellan Victoria och Daniel. Det var magiskt ! Vilken mängd med människor, vilken fest och stämning! Vi såg från Skeppsholmen till slottet och mot Storkyrkan där de gifte sig och kortage båten som passerade Skeppsholmen på vägen tillbaka till Slottet.

Josefina var med mig på jobbet på Bröllopsdagen och tyckte det var trevlig plats att jobba på , Stockholm är ju så vacker huvudstad och en toppen avslutning på arbetsveckorna blev brölloppet mellan Victoria och Daniel.LOVE♥♥

All lycka i framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...