lördag 12 juni 2010

Student 2010

Fredag den 11 juni 2010 sprang studenterna ut från Roden gymnasiet i Norrtälje.Dagen med stort D som Jonathan hade sett fram emot och hela familjen likaså, festen var planerat och självklart hoppades vi på fint väder för att allt skulle bli så perfekt som möjligt. Det blev ösregn !!!

Studenterna började sin dag med champagnefrukost i Societetsparken under träden och paraplyer. Kl. 11.30 stod släkt och vänner utanför skolans entré med stora paraplyer och täckte sikten. Till slut när vi hittade vår student bland alla vita mössor var det svårt att både fota, hålla paraply, skylten och skydda kameran. De åkte i väg med lastbilar,de flesta utan tak , till parken, vi efter i leran och geggan.
Trots regn och rusk, och genomblöta kläder och skor var det glädjen som övervägde ! Det var otroligt att se hur lyckliga och glada de nyblivna studenter var!!
Jag är sååå stolt över Jonathan, som kämpade igenom gymnasiet dessutom med mycket bra slutbetyg. Nu hoppas jag verkligen att han kommer in i turism linjen i Norrtälje för att kunna plugga vidare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...