tisdag 18 september 2012

Fin höstkväll i Stockholms skärgård

Att ta sig till skärgården på hösten är underbart! Det är lugnare, luften är friskare och färgerna i naturen fylls av klara fina höstfärger. Igår kväll var en av de perfekta höstdagarna!
Jag hade fått inbjudan av Helene på Catch & Relax till en kväll i skärgården där flera av deras samarbetspartners presenterade sina företag och erbjudanden.Vi tog oss ut i skärgården med både fiskebåt, stridsbåt, segelbåt och RIB. Det var häftigt att färdas i 46 knop och ta ut svängarna med en  stridbåt 90 och i en nervkittlande fart i en RIB under en stjärnklar himmel. Fiskebåtarna gav mig mersmak att hänga på nån av fisketurerna och prova fiskelyckan och segelbåtens lugna fart i 4 knop njöt vi av ljuden av vågorna och fladdrande segel. Det var en storslagen upplevelse att stå där och styra den 16 meter långa segelbåten och känna luget infinna sig i kroppen.
Under en vacker solnedgång anlände vi till ön Grinda och och den goda middagsbuffén på Grinda Wärdshus smakade ikväll bättre än någonsin. Tack till alla arrangörer för en underbar kväll!
Catch & Relax nyaste fiskebåt i flottan

Nervkittlande färd med  RIB från Öppet Hav





Stridsbåten Korpen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...