fredag 21 september 2012

Höga Kusten

Vi är på väg mot Norrland, till Luleå ,att hälsa på sonen. Det är lååångt till Luleå, över 900 km från Norrtälje.Och som alltid blir det en resa med nytta och nöje.
Vi åkte igår och övernattade halvvägs i Härnösand vid Höga Kusten.Vid den här årstiden är det relativt lugnt i boendeanläggningar och vi hade ett stort hus för oss själva på Hostel MittiHärnösand.Trevlig och rymlig vandrarhem bredvid Domkyrkan i ett hus från 1844 som är delvis kulturmärkt.

Idag fortsatte vår resa norrut. Vid Höga Kustens bro , Sveriges största hängbro ,gjorde vi ett stop och beundrade utsikten med de magnifika vyerna.
Efter Umeå började avstånden bli längre och skogen tätare  och då dök det upp FRASSES, norrländska hamburgerkedjan som en räddare i nöden när magen påminde oss att lunchtiden var passerat för länge sedan. Frasses tillhör inte till mina favorit matställen, men som snabbmatsrestaurang är det okej, lite dyrare än de andra hamburgerkedjorna men maten lagas medan man väntar, den ligger inte och väntar på dig.



På HögaKusten finns gott om sktiviteter

 
Högakusten Bro

Vegetarisk quornburgare på Frasses


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...