måndag 16 augusti 2010

Genom Roslagen på två hjul

I förra veckan startade mina västkusturister sin cykelsemester på ostkusten!

De började sin tur i Kapellskär där de hämtade cyklarna på STF Fritidsbyn till första etappen mot Norrtälje. Cykelleden genom landsbygden till centrala Norrtälje och till Vandrarhemmet Hvilan hade gått bra.Cykelvägarna var gemytliga och lätt trampade. De hade dock cyklat lite vilse under sträckan.

Etapp nr.2 från Norrtälje till Tomta, utanför Grisslehamn, var också godkänd och hyrcyklarna har hållit bra standard. I Tomta kom de till det charmiga B&B Mats Persgården där de fick ett underbart rum för natten. Bilskjuts till Eckerö Linjens terminal morgonen därpå, mycket uppskattad !

I helgen har de cyklat på Åland i tre dagar. Första övernattningen var på Kvarnbo Gästhem i Saltvik vilket de berömde väldigt mycket.I Mariehamn hölls kulturdagarna under helgen vilket var omtyckt evenemang.

Vad de tyckte om boendet på Hotel Pommern i Mariehamn samt fortsatt cykeltur både på Åland och i Roslagen, blir spännande att följa.Deras synpunkter och kommentarer kommer att vara givande upplysning till framtida cykelturister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...